Våre tjenester

Ukentlig Renhold Bedrift                                                                                                   Vi tilbyr renhold av kontor, butikker, utleielokaler og andre lignende lokaler til bedrifter. Ta kontakt for en befaring og et tilbud!

Flyttevask                                                                                                                                Vi vasker ned etter at møblene er fjernet, sånn at flyttingen går lettere for deg!

Vindusvask                                                                                                                        Vindusvask kan være krevende og vanskelig for både private og bedrifter. Dersom du har mange vinduer, eller de er vanskelige og komme til, så kan vi stille opp med det utstyret som er nødvendig, og gjør jobben for deg.

Rundvask av bedrift                                                                                                            Trenger pauserommet en rundvask? Garderobene, gangene eller hele lokalet? Ta kontakt for en befaring og et tilbud!

Byggvask                                                                                                                                 Vi vasker ned etter oppussing eller dersom det er satt opp et nytt bygg. Er det ønskelig med referanser på vårt arbeid innen dette er det bare og ta kontakt.

Skuring / Boning                                                                                                                    Trenger gulvet en nedskuring av gammel polish? Eller er det et nytt bygg som trenger boning før overlevering? Ta kontakt med oss for et tilbud!

Brakkevask                                                                                                                              Vi kan foreta rundvask på brakker, og bestyre de med sengetøy, vask, sanitærartikler o.l under bruk.

Vi samarbeider med Tana Arbeidservice og kan dermed stå for utleie og vask av sengetøy, levere mattene dine til rens, eller andre tjenester fra Tana Arbeidservice.

Vi tar på oss det meste av oppdrag, så ta kontakt og fortell oss om ditt rengjøringbehov.